Αποστολές εντός Ελλάδας

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών “Γενική ταχυδρομική” και η παράδοση γίνεται σε 2-4 εργάσιμες μέρες.

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα 50.00€ πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής. Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των 50.00€ είναι 2.99€ ανά αποστολή.

Σε περίπτωση επιλογής πληρωμής της παραγγελίας σας με Αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής της τάξεως των 2.00€.

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται από την εταιρεία μας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 16:30 μ.μ. (εργάσιμης ημέρας).
Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο είναι απαραίτητο. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας.